категорії: афіша події

21.01 МуzБат. Раунд 25@арт-кафе "Фiлiн"

теґи: Extra! Extra!, Last Holidays, SЮR Band, SЮR-rock, blues, blues rock, hard blues, hard'n'heavy, pop-punk, pop-rock, punk-rock, Порцеляна, Этна, альтернатива, важкий блюз, музбат, панк-рок, поп-панк, поп-рок, продюсерський центр "101"
Початок: 21.01.2009 19:00
Закінчення: 21.01.2009 22:00
Місце: арт-кафе "Філін"
Адреса: м.Київ, Куренiвський провулок, 19/5
Предмет події: музбат Кількість відвідувачів: 0

 

МуzБаt - конкурс молодих гуртів і виконавців, який проходить у вигляді змагання за глядацькі симпатії. Гурти на конкурс, як правило, відбираються після попередньої участі в Роктусі. Глядачі голосують квитками і грошима в кеш-бокс з назвою вподобаної команди (при цьому 1 квиток вважається, як 10 гривнеголосів. Зроблено це для того, щоб вирівняти шанси команд з різних міст і не допустити можливість фальсифікації конкурсу приводом більшої кількості друзів). Команда, що набрала більшу суму, стає переможцям, отримує половину вмісту свого кеш-бокса і участь в наступному раунді - «Битві Переможців», яка проводиться рази на 4-5 раундів «МуzБату». Надалі, сильніший з «Битви Переможців» бере участь в «Битві Чемпіонов», а кращий «Чемпион» - в «Битві Титанів», яка проводиться раз на рік.

Увага!!! Починаючи з 11-го раунду «МуzБаt» змінив правила - тепер кожній команді віддаватиметься половина зібраного ними кеш-бокса. Таким чином, ми спробуємо хоч трохи віддячити гуртам за їх працю.

 

Після двох виснажливих «Битв Чемпіонiв» повертаємося до стандартних раундів «МуzБату». Ювілейний 25-й раунд обіцяє бути рiзношерстним і цікавим — з домінуючими «важкими» командами спробують потягатися тихіші і мелодійніші гурти. Результат зустрічі залежить лише від вашого голосу.

 

SЮR Band — сайд-проєкт бас-гитаріста «Оркестра Янки Козір» Сергія «SЮRа» Радзецкого. Професіоналізм музикантів та оригінальність творчого мислення - головні критерії вибрані SЮRом для підбору однодумців. Якісне виконання музики з поєднанням найнесподіваніших поворотів подій (в музиці, словах, діях на сцені), додає колективу яскравої незвичності. Виклавши всі оригінальні думки в творчість, SЮRом поставлено завдання - ПОЕДНУВАТИ НЕСУМІСНЕ! Керуючись принципом - "А ЧОМУ Б І НІ?!!" , коллектив прагне, щоб публіка на концертах відчувала ЗДИВУВАННЯ багаторазово. Вдале використання в виступах побутових предметів, канцелярії, продуктів харчування та всього, що здатне видавати звуки - дозволяє групі SЮRa сподіватися на велику кількість прихильників.
Послухати гурт i залишити про нього свою думку можна на офiцiйному сайтi команди - http://surmuzik.jimdo.com/

 

Last Holidays — київські україномовні поп-панк рокери. Перше, що кидається у вуха при прослухуванні команди — досить незвичний підхід до аранжувань. А цілком же група є гідним продовження «добрих справ» «Тостера» - такий же, з вигляду, відчайдушний, але вдумливий панк. Якщо ви поцiновувач подібної музики, то варто прийти і почути хлопців живцем. А доки послухати групу і залишити про неї свою думку можна вКонтакте - http://vkontakte.ru/club4897619

 

Этна — hard'n'heavy команда, яка, втім, не проти побалуватися і рок-н-рольною тематикою. Родзинкою можна виділити дуже красиві і нестандартнi, як для hard'n'heavy тексти, а також приємний чоловічий вокал — він не «ричить і рве», як багато подiбних, а нiби «солодко манить» всередину створеного гуртом маленького світу, що заключається в пісні. Так, що почути хлопців обов'язково варто. Шкода лише, що за три роки свого існування вони так і не обзавелася якісним демо.

 

Extra! Extra! - гурт зібрався близько року тому з учасників гуртiв, що розпалися - «Tracer» (Львів) і «Wasabi» (Київ). Стиль - ставить музикантів в рамки, тому визначати стиль хлопці не вважають за потрібниме, даючи собі свободу в творчому альтернативному пошуку. Чистий вокал, панк/тріп-хоп елементи і щільне звучання гранжевих, а інколи пост/прог рокових гітар — ось така характеристика творчості цієї команди.

Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна на Myspace - http://www.myspace.com/extraextraband чи вКонтакте - http://vkontakte.ru/club3699913

 

Порцеляна (Козятин) — україномовний аналог «Лисы Аляськи» :). Відмінністю між гуртами є лише спрямованість текстів і тонший голос вокалістки. В цілому ж — все такий же важкий блюз, з відмінними гітарними партіями і в'язкою ритм-секцией. Шкода лише, що якісного демо в Iнтернеті у команди немає.

 

 
Я був там